Call us: 021-310.20.42

Foi de Dafin 1 Kg


Pret: 51.80 lei
In stoc

Dafinul, cunoscut si sub numele de laur, este renumit pentru calitatile lui culinare si medicinale. In bucatarie se folosesc foile de dafin intregi, iar in medicina sub forma de ceai si ulei de dafin. Foile de dafin sun arhicunoscute in bucataria romaneasca. Insotesc supele, ciorbele, sarmalele, tocanitele si sosurile. Daca sunt macinate, pot fi adaugate in marinatele pentru carne sau in tocaturi. Denumire stiintifica: Laurus nobilis Simbol al puterii in Grecia Antica, al victoriei in cultura Romei antice, al invierii in Biblia crestina, dafinul se bucura si astazi de o popularitate bine-meritata, atat pe plan culinar cat si medicinal: - decoctul de dafin trateaza sinuzitele - trateaza afectiunile aparatului digestiv - trateaza infectiile gingiilor si ale gatului - in aromaterapie, relaxeaza, indeparteaza stresul, ofera o stare de dinamism si expansiune - trateaza mahmureala si intoxicatiile - trateaza racelile, gripele, bronsitele

  • Urmareste-ne