Usturoi deshidratat sub forma de fulgi, folosit in intreaga lume, nu...
Piperul este cel mai faimos si folosit condiment din lume. Este nelispit...
Turmericul, denumit si curcuma, are nenumarate proprietati culinare dar...
Producatori
Etichete
Turmericul, denumit si curcuma, are nenumarate proprietati culinare dar si medicinale. Il regasim in retete delicioase, dar si ca medicament cu beneficii extraordinare asupra organismului.
Ceapa deshidratata sub forma de pudra este de nelipsit din orice bucatarie. Ofera savoare tuturor preparatelor. Ceapa este una dintre cele mai populare si cele mai folosite arome din toate bucatariile lumii.
Paprika afumata dulce, denumita pimenton dulce in Spania, este un condiment fabulos, ce va oferi culoare, gust si aroma puternica oricarui preparat in care o veti folosi. Paprika afumata dulce, de origine spaniola, din regiunea La Vera, de calitate superioara. Ardeii sunt afumati in mod natural cu lemn de stejar.
Acest amestec de condimente va permite sa realizati multe retete de cartofi, in special felii de cartofi la gratar, sau cartofi copti in folie. Cartofii la gratar sunt cea mai potrivita garnitura pentru friptura.
Puiul prajit este placerea vinovata a tuturor gurmanzilor. Bucatele suculente de pui, imbracate intr-o crusta crocanta si picanta, insotite de un sos cremos si racoritor.
Mancarea mexicana este favorita tuturor gurmanzilor, fiind recunoscuta pe plan international ca mostenire culinara inegalabila. Retetele mexicane ca tacos, fajitas si burrito vor capata gustul Mexicului cu acest amestec de condimente spicy si aromat.
Paprika, denumita si boia, este fie dulce, fie iute, fie picant moderata. Boiaua de ardei este un condiment frecvent folosit in retete romanesti si unguresti. Paprika aduce in bucataria noastra frumoasa ei culoare rosie, dar si un gust deosebit.
Herbs de Provence este o selectie de plante aromate potrivite pentru asezonarea mancarurilor cu legume sau carne. Ierburi de Provence este un amestec de Ierburi Aromate specific bucatariei frantuzesti.
Cimbrul este o planta aromatica bine-cunsocuta in bucataria romaneasca, nelipsit din mancarurile cu carne de porc. Cimbrul are o aroma puternica, putin picanta.