Produs nou
Piperul verde se foloseste uscat sau in saramura. Sosul cu piper verde pentru carnea de vita este un preparat international faimos.
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Piperul verde se foloseste uscat sau in saramura. Sosul cu piper verde pentru carnea de vita este un preparat international faimos. Piperul verde se hidrateaza in apa sarata, supa sau vin alb, pentru a putea fi folosit in celebrele sosuri frantuzesti, dar poate fi folosit si ca atare, acolo unde nu doriti iuteala piperului negru, ci aroma blanda a piperului verde. Denumire stiintifica: Piper nigrum Pe langa intrebuintarile sale culinare, piperul se bucura si de intrebuintari medicinale: - imbunatateste digestia - previne balonarea - este un bun antioxidant si antibacterian - ajuta la arderea grasimilor - tine sub control presiunea arteriala - previne bolile cardiovasculare - tine departe de organsim radicalii liberi - previne aparitia celulelor canceroase - calmeaza durerile musculare - trateaza racelile si gripele