Produs nou
Rozmarinul este nelipsit din retetele grecesti si italienesti. Cartofii cu rozmarin si focaccia cu rozmarin sunt doar doua preparate celebre aromate cu acest condiment. De asemenea, in medicina se foloseste ceaiul de rozmarin si uleiul de rozmarin.
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Rozmarinul este nelipsit din retetele grecesti si italienesti. Cartofii cu rozmarin si focaccia cu rozmarin sunt doar doua preparate celebre aromate cu acest condiment. De asemenea, in medicina se foloseste ceaiul de rozmarin si uleiul de rozmarin. Rozmarinul este regele plantelor aromatice. Este rezistent, puternic aromat si se potriveste oricarei fripturi, fie ca este pasare, porc, vita sau miel. Nu trebuie sa il neglijam nici la garnituri, cum ar fi cartofii cu rozmarin, si nici la aperitive deoarece se potriveste cu branzeturile. Denumire stiintifica: Rosmarinus officinalis Asociat cu frumusetea, aroma rozmarinului este apreciata in bucatariile lumii, dar si in medicina alternativa: - contine carnosol, un compus anti-cancer - imbunatateste memoria - aroma rozmarinului intensifica memoria - trateaza migrenele - compusii sai anti-inflamatori trateaza durerile - compusii sai antibacterieni protejeaza impotriva patogenilor periculosi - trateaza problemele digestive - improspateaza respiratia - este un bun diuretic - ridica presiunea arteriala - detoxifiaza ficatul - este un ingredient popular in produsele anti-imbatranire