Produs nou
Patrunjelul este o planta cu multiple proprietati, de la care folosim si radacina, dar si tulpina si frunzele. Salata de patrunjel este plina de vitamine, sosul de patrunjel este delicios si sanatos. Beti frecvent ceai de patrunjel, este un foarte bun anti-inflamator.
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Patrunjelul este o planta cu multiple proprietati, de la care folosim si radacina, dar si tulpina si frunzele. Salata de patrunjel este plina de vitamine, sosul de patrunjel este delicios si sanatos. Beti frecvent ceai de patrunjel, este un foarte bun anti-inflamator.Patrunjelul este cea mai cunoscuta si folosita planta in bucatariile din toata lumea. Atunci cand nu-l avem proaspat, e bine sa il avem la indemana uscat. E un aliat de nadejde impreuna cu celelalte plante aromatice si se potriveste la orice. Denumire stiintifica: Petroselinum crispum Patrunjelul este folosit atat pentru proprietatile sale culinare cat si cele medicinale de peste 2.000 de ani: - bogat in vitamine vitale cum ar fi vitaminele C, B 12, K si A - tine sub control presiunea arteriala - masat pe scalp, reduce caderea parului - are proprietati anti-inflamatoare, trateaza durerile articulatiilor - ajuta la digestie - relaxeaza muschii incordati - inhiba raspandirea tumorilor canceroase