Produs nou
Mararul este un condiment de la care folosim si semintele, dar si frunzele. Din semintele de marar se extrage uleiul de marar. De asemenea, in medicina se foloseste tinctura de marar. Sosul de marar este un preparat delicios care insoteste friptura de pui.
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Mararul este un condiment de la care folosim si semintele, dar si frunzele. Din semintele de marar se extrage uleiul de marar. De asemenea, in medicina se foloseste tinctura de marar. Sosul de marar este un preparat delicios care insoteste friptura de pui. Mararul insoteste bine cremele de branza, sosurile cu maioneza sau sosurile albe. De asemenea, se potriveste cu orice tip de peste si legume. Denumire stiintifica: Anethum graveolens Mararul era considerat de greci si romani ca fiind simbolul avutiei. Folosit de parintele medicinei Hipocrate pentru a curata gura, de soldati pentru a vindeca ranile, astazi mararul a cunoscut si mai multe intrebuintari medicinale: - este o buna sursa de calciu, protejeaza sistemul osos - puternic antibacterian, tine bacteriiloe departe de organism - protejeaza impotriva radicalilor liberi - contine eugenol, un bun antiseptic si anestezic local - contine vitamina A, vitamina C, magneziu, fier, beta-caroten - la proaspetele mamici, creste fluxul lactatiei