Produs nou
Cimbrul este o planta aromatica bine-cunsocuta in bucataria romaneasca, nelipsit din mancarurile cu carne de porc. Cimbrul are o aroma puternica, putin picanta.
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Cimbrul este o planta aromatica bine-cunsocuta in bucataria romaneasca, nelipsit din mancarurile cu carne de porc. Cimbrul are o aroma puternica, putin picanta. Da savoare preparatelor cu carne de porc cum ar fi traditionalele sarmalute, in sosuri, fripturi dar si pestelui. Se potriveste si in anumite retete de paste si supe sau ciorbe. Denumire stiintifica: Satureja hortensis Folosit de egipteni, greci si romani pentru aromatizare si purificare in ritualuri religioase, cimbrul ofera si nenumarate beneficii terapeutice: - trateaza colitele si enterocolitele - trateaza bronsitele si infectiile respiratorii - bun antidepresiv - invinge oboseala cronica - este un bun antiseptic